Kratke frizure

Danas je normalna stvar da i žene poput muškaraca nose kratke frizure. Razmišljanje da je kratka kosa samo za muškarce nestalo je još u prošlom stoljeću. Puno je žena koje vole duge frizure te se slažemo kako je duga frizura izraz ženstvenosti, međutim nekad jednostavno treba napraviti neku drastičnu promjenu te u tom slučaju upravo kratka frizura može biti rješenje za vas.
Tijekom zimskog razdoblja duža kosa dobro dođe radi hladnoće, no u nadolazećim proljetnim danima prelazak na kratku frizuru je vrlo jednostavan. Potrebno je da skupite malo hrabrosti te se odlučite na ovaj potez i sigurno ćete biti zadovoljni. Postoji nekoliko stvari na koje možete obratiti pažnju pa tako ukolikoimate ovalno i duguljasto lice bolje će vam stajati čupava kratka frizura koja se dobiva nejednako ošišanim slojevima vaše kose. U slučaju da imate okruglo lice dobra varijanta je bob frizura i to što je moguće kraća dok duža bob frizura bolje stoji ukoliko imate četvrtasti oblik lica.
Jasno je da se za kraću frizuru najčešće odluče nešto hrabrije i odvažnije žene. Svakako treba reći da nekad jednostavno treba riskirati i sigurno ćete biti zadovoljni s vašim postupkom a ukoliko na kraju ipak ne budete u potpunosti zadovoljni, trebate biti svijesni da niste nanjeli trajnu štetu već će narasti nova, duga kosa.

Pin It

Pretraživani pojmovi:

Vezane teme:

Recite nam vaše mišljenje

*